Zoeken naar cursus Marketing

cursus Marketing
Marketing en salesopleidingen De Laat Kenniscentrum.
Marketing en salesopleidingen. Uw erkende NIMA opleiding volgt u in de regio Tilburg, Eindhoven, Venlo, Maastricht, Roosendaal, Goes, Breda en Utrecht. De Laat Kenniscentrum, is NIMA Education Partner en hiermee dé opleider voor Midden en Zuid-Nederland in de marketing en salesbranche.
Opleiding Marketing Centrum Voor Avondonderwijs.
Naast de kennis die je opdoet, leer je ook veel nieuwe mensen kennen die dezelfde interesses hebben als jij. Handig om te netwerken! Welke onderwerpen komen aan bod? Tijdens deze opleiding Marketing komen de onderstaande onderwerpen aan bod.: Kernbegrippen uit de Marketing.
Video Marketing Youtube marketing cursus.
U leert alle tips en technieken om succesvolle en virale video s te creëren en hoe ze te promoten, zelfs met beperkte middelen. In de cursus Video Marketing worden de voor en nadelen video marketing haarfijn uit de doeken gedaan.
Opleiding Marketing Manager Opleiding als thuisstudie NHA.
De leerstof van de cursus Marketing Manager is afgestemd op de exameneisen zoals opgesteld door het Nederlandse Instituut voor Marketing NIMA. Aldus is deze cursus de ideale voorbereiding voor het behalen van het NIMA-A Marketing diploma indien je dit zou wensen.
Cursus Online Marketing Strategie 2-daagse cursus vanaf 780.,
Tijdens deze tweedaagse cursus Online Marketing Strategie maak je online marketing activiteiten concreet en leer je een Online Marketing Plan te schrijven. Aan bod komen: Search Engine Marketing, Social Media Marketing, Content Strategie, Video Marketing, Viral Marketing, Affiliate Marketing, Email Marketing, het toepassen van een SWOT analyse, ROI en het schrijven van een Online Marketing plan.
Cursusaanbod Communicatie en Marketing Centrum Voor Avondonderwijs.
Duur: 12 lessen. Tijdens de lessen copywriting leer je professionele teksten schrijven onder begeleiding van een ervaren docent. Deze cursus is interessant voor iedereen die beroepsmatig bezig is marketing en communicatie. SCHRIJF JE IN. Duur: 10 lessen. Cursus Digitale Marketing.
Cursus Marketing Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Verder kom je dankzij deze cursus te weten hoe je klantengroepen moet segmenteren en het koopgedrag van de consument analyseren. Vervolgens komen ook de belangrijkste elementen van de marketingmix aan bod zoals productontwikkeling, prijszetting, distributie, online marketing, promotie en reclame.
Marketing opleidingen en trainingen ISBW Opleidingen en Trainingen.
Retail Management Naast bijvoorbeeld marketing, e-commerce en ondernemerschap, ontwikkel je leidinggevende en organisatorische vaardigheden. NIMA Met een NIMA-diploma kun je aantonen over welk kennisniveau en welke werkervaring je beschikt. Human Resources Management HRM Verdiep je in tools en methoden die je nodig hebt voor het doorgronden en ontwikkelen van een strategische visie. Communicatieve Vaardigheden Leer hoe je een inspirerende presentatie geeft of volg een cursus overtuigingskracht waarin je gericht gaat oefenen met effectief gedrag.
Marketing, Communicatie en Media Windesheim.
Opleidingen en Cursussen. Alle opleidingen en cursussen. Accountancy en Controlling. Bewegen en Sport. Coaching en Supervisie. Gezondheid en Welzijn. Leiderschap en Management. Marketing, Communicatie en Media. Techniek en ICT. Wat kan Windesheim je bieden. Flexibel modulair onderwijs. Post-hbo-opleiding en cursus.
Cursus Online marketing Learnit Training.
Inschrijven Offerte Download pdf. De cursus Online marketing is beoordeeld met een gemiddelde van 8.2. Dankzij hoge klanttevredenheidsscores heeft Learnit de Cedeo-erkenning gekregen. Uit het onafhankelijke onderzoek van Cedeo is gebleken dat we op de trainingen een tevredenheid van 987%, hebben behaald.
thuisstudie marketing.
Zo kan je in een mum van tijd starten met je droomjob! Inhoud van de cursus marketing. De opleiding marketing is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug.: Je toekomstmogelijkheden in de marketing. Marketing voor je eigen onderneming.
Marketing LSSO Opleidingen.
Ook is het mogelijk deel te nemen met het LSSO-diploma Secretaresse, een vergelijkbare opleiding, of voldoende relevante werkervaring. Inhoud van de cursus. Om de inhoud van de cursus Marketing te bekijken klik je op de link De inhoud. Duur van de cursus.

Contacteer ons